Resultaten voor dakwerken

   
 
dakwerken
 
Dakwerken Mechelen Vilvoorde Dakwerken David Zoon.
Reken op deze dakwerker voor alle dakwerken zoals werken aan dakpannen en leien, alle roofingwerken, de ontmossing van uw dak en de plaatsing of vervanging van dakgoten en bekleden van oversteken en dakgoten. Een zelfwerkend patroonzorgt naast een persoonlijke aanpak voor een feilloze opvolging van A tot Z. U geniet van 10 jaar garantie. Omdat kwaliteit in materiaal en werk topprioriteit is bij Dakwerken David en zoon, profiteert u naast een twintigjarige praktijkervaring van 10 jaar garantie, voor een extreem duurzaam dak zonder zorgen. Ook paraat voor een dringende herstelling. Een dakreparatie die niet langer kan wachten? Geen nood, bel Dakwerken David en zoon voor alle dringende herstellingen aan uw dak! U ontvangt graag eerst een vrijblijvende offerte. Die wordt u volledig gratis bezorgd na contactname via het handige contactformulier!
Dakdekkersbedrijf nieuwbouw en renovatie ADKO Dakwerken Westerlo.
Dakdekkersbedrijf ADKO Dakwerken uit Westerlo legt zich al meer dan 25 jaar toe op algemene dakwerken en realisaties in zink of koper, voor zowel nieuwbouw en renovatie. Onze jarenlange ervaring, bekwame vakmensen en kennis van de nieuwste technieken maken van ADKO Dakwerken de ideale partner voor uw dakwerken en gevelwerken.
MK Dakwerken BV.
Bij het renoveren van uw dak zullen wij eerst en vooral kijken naar het onderliggend gedeelte, dakgebinte, steunmuren, fundamenten. MK Dakwerken BV. MK Dakwerken is door zijn jarenlange ervaring een betrouwbare partner geworden als het hellende daken, platte daken, zinkwerken, gevelbekleding en isolatie betreft.
Dakwerken: Info, Mogelijkheden Prijzen per toepassing.
In vele gevallen volstaan kleinere werken, zoals een nieuwe dakbedekking plaatsen, maar soms is de constructie zelf in slechte staat en moet het hele dak vernieuwd worden. In dit artikel lees je alles over grote en kleine dakwerken en hun prijzen.
Dakwerken: advies, soorten dakbedekking, prijzen premies.
Je kan zoeken op bouwsectoren of bedrijven. Log in op uw persoonlijke account. Nog geen offrea profiel? Bekijk en beheer gratis je verbouwtraject. Klik hier en maak je gratis account aan. Nog geen partner? Bent u een vakman en beschikt u nog niet over een wachtwoord? Klik hier voor meer informatie over uw voordelen bij Offrea. Nog geen offrea profiel? Bekijk en beheer gratis je verbouwtraject. Klik hier en maak je gratis account aan. Nog geen partner? Bent u een vakman en beschikt u nog niet over een wachtwoord? Klik hier voor meer informatie over uw voordelen bij Offrea. Log in als gebruiker huiseigenaar partner vakman. Bespaar tot 30% in slechts 2 minuten! Vergelijk tot 3 dakwerkers. Volledig gratis en vrijblijvend. Gebruikt door duizenden verbouwers. Dakwerken: maak van je dak het visitekaartje van je woning. Ben je een woning aan het bouwen of verbouwen en zoek je nog meer informatie over dakwerken? Hier lees je alles over de verschillende soorten daken en dakwerken nieuw dak plaatsen, renoveren, isoleren, dakramen, dakkapellen en dakgoten. Daarnaast komen ook isolatiematerialen, prijzen en premies aan bod. Op zoek naar een professional? Via onze vrijblijvende offerteservice vind je de dakwerker met de beste prijs-kwaliteit!
Wetterse dakwerken homepage.
Over Wetterse dakwerken. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van platte en hellende daken. Sinds 1992 staat Wetterse dakwerken voor u paraat! Samen streven wij naar dakwerken van hoog niveau. Wetterse dakwerken vormt een team van professionele dakdekkers, met een ruime ervaring.
Home Dakwerken Stoffels.
Vertrouw op Dakwerken Stoffels voor het installatie van aluminium dakgoten, afvoeren en dakoversteken. Renovatie van schouwen. Laat uw schouwen Renoveren / herstellen door onze specialisten. Is jouw dak aan een opknapbeurt toe? Wij zijn uw dakwerker voor alle type dakwerken pannen, leien, natuurleien, goten, platte daken, roofing of timmerwerken.
Dakwerken Mike Home Drongen.
Dakwerken Mike: uw referentie voor kwaliteit. Met meer dan 25 jaar ervaring is Dakwerken Mike een gevestigde waarde. Zowel voor renovaties als voor nieuwbouw steken wij de handen graag uit de mouwen voor een uitstekende afwerking van uw dakbedekking en meer.
DD Dakwerken Tielt Dakwerken, zinkwerken en gevelbekleding DD Dakwerken.
Met een team van gemotiveerde werknemers staat DD Dakwerken uit Tielt in voor alle mogelijke dakwerken, zinkwerken en gevelafwerking. Van hellende en platte daken, over zinkwerken tot het plaatsen van goten en gootbekleding, veluxen, Elke opdracht wordt met de grootste zorg en volgens planning uitgevoerd. Totaalaanbod voor dak en gevel. Zowel in nieuwbouw als in renovatie bieden wij het totaalpakket aan in dakafwerking. Van het zetten van de kapconstructie, de isolatie en het zinkwerk tot het leggen van de pannen, de goten en gevelbekleding. Desgewenst plaatsen wij ook de veluxramen of dakkoepels bij platte daken. Met één aanspreekpunt voor al uw dakwerken maakt u het zich niet alleen een stuk makkelijker, het is ook heel wat efficiënter en tijds-/kostenbesparend. Een blik op onze realisaties. DD Dakwerken werkt in opdracht van particulieren, architecten, promotoren en aannemers. We staan in voor de dakbedekking in nieuwe woningen als voor herstellingen en renovatie van bestaande panden. We tonen je graag een selectie van onze meest recente realisaties. Bekijk meer realisaties. Bouw of verbouwplannen? Vraag vrijblijvend een offerte! Dankzij onze kennis en jarenlange ervaring zijn we u graag van dienst met ons advies en suggesties.

Contacteer ons