Meer resultaten voor makelaars die huizen opkopen

   
 
makelaars die huizen opkopen
 
Mijn eigendom beschikt niet over een EPC-attest, geen elektriciteitskeuring, noch bodemattest.
Monique Kelderman uit Wondelgem. Met veel plezier ga ik met jou op de foto Pascal, wij hebben zopas de akte getekend en de notaris was zo vriendelijk om ons op de foto te zetten ter bevestiging dat alles zeer goed verlopen is, als ik nog een huis te koop heb dan bel ik jou maar dat zal misschien niet voor direct zijn. Veel groeten en bedankt, Curd. Curd Lebbe uit Zelzate. Mijn dochter heeft jou gevonden op het internet en ik ben blij dat ze dat gedaan heeft, we hebben een uitstekende en snelle verkoop gerealiseerd, Ik ben speciaal uit het buitenland afgekomen om de compromis te onderteken. Ben trots op mijn dochter, en ook op jou hé We hebben dan ook geen gewone eigendom verkocht aan jou, 2500 m2 winkelruimte 11 appartementen garages alles op 5000 m2 grond. Bedankt voor de snelle afhandeling, ik maak reclame voor jou. En jij voor mijn BB in Griekenland hé.
Woning kopen en paar weken later weer verkopen voor 70.000 meer RTL Nieuws.
files / km. Geld en Werk Woning kopen en paar weken later weer verkopen voor 70.000 meer. 20 april 2018 1740: Aangepast: 03 mei 2018 0858.: De woning in Utrecht die al snel weer verkocht weer, voor flink meer. Een woning in Utrecht die begin februari te koop stond voor 225.000 euro, staat nu weer te koop voor 295.000 euro. Het huis van ruim tachtig vierkante meter moet wel helemaal opgeknapt worden. Een vergunning voor een tweede verdieping is al aanwezig. Die werd in februari aangevraagd door de Stone Trade BV, een belegger in onroerend goed. Dit Utrechtse bedrijf kocht de woning, direct aan het spoor in de wijk Nieuw-Engeland, in maart voor 261.000 euro.
Opkoper lonkt naar duizenden verloederde huizen via folder Antwerpen Gazet van Antwerpen.
De eigenaars van een tweeduizendtal leegstaande en verkrotte huizen en appartementen in Antwerpen krijgen dezer dagen een folder in de bus met het aanbod om hun woonst van de hand te doen. Volgens de vastgoedhandelaars achter de actie is het opkopen van verloederde panden in de stad een groeiende business en helpen zij mee aan het leefbaarder maken van een buurt. Vrijdag 15 april 2016 om 0925.: Een paar jaar geleden werden in Gent grote ogen getrokken bij een gelijkaardige campagne, want ongewoon is het wel: flyers bussen om mensen te vragen hun huis te verkopen. Het doet een beetje denken aan autohandelaars die kaartjes achter ruitenwissers stoppen om mensen op zijn minst erover na te doen denken of ze hun wagen kwijt willen.
De huisopkoper Snel huis verkopen zonder makelaar voorschot 25.000.
U wilt geen tijd verliezen? Als het in uw en onze planning past, is een afspraak heel snel mogelijk, dezelfde dag nog. Overdag, s middags, s avonds of zelfs in het weekend. Alles is bespreekbaar. We komen bij u langs en bekijken uw huis, uw appartement, uw bouwgrond. Wij rijden in discrete autos, dus niemand weet wie we zijn of dat we met u komen praten over de verkoop van uw huis. Wij bieden u de best mogelijke prijs. We kennen de marktprijzen en u krijgt een realistisch bod. U kiest dan zelf of u op ons bod ingaat. We beslissen ter plaatse direct over de aankoop. U hoeft dus niet onnodig te wachten. Komen we meteen tot een akkoord over de verkoop? Dan krijgt u tot 25.000 euro voorschot. Wij kopen uw vastgoed en handelen de verkoop volledig af. Vanaf dan handelt de notaris het officiële gedeelte af. Onze kennis en ervaring helpen u alles zonder zorgen te regelen. ZIN IN EEN ZORGELOZE VERKOOP? MAIL ONS VANDAAG NOG! DIRECT GELD VOOR UW HUIS, UW RIJHUIS, UW APPARTEMENT, UW BOUWGROND, UW GARAGE, UW LOFT. Wilt u uw huis snel en goed verkopen?
Huis opkopen Geen extra kosten Directhuisverkopen.com. Huis opkopen Directhuisverkopen.com. envelope-o. phone. angle-down. quote-right. dot-circle-o. home. envelope. phone-handset. cross. menu.
Hoe wij te werk gaan. U kunt bij Directhuisverkopen.com precies zien welke de stappen bij het opkopen zijn. Door een formulier op de website in te vullen wordt er binnen 2 dagen contact met u opgenomen. Tijdens dit contact wordt er kosteloos en vrijblijvend een afspraak gemaakt om uw huis te taxeren. Directhuisverkopen.com doet vervolgens een aannemelijk bod op uw huis dat u kunt accepteren of weigeren. Wanneer u ervoor kiest het bod te accepteren wordt er een standaard procedure in gang gezet. U kunt dan binnen 1 week van uw huis af zijn. Deze procedure wordt natuurlijk eerst goed met u besproken. De voordelen van het laten opkopen van uw woning. Wanneer u besluit uw woning direct te laten opkopen vallen er heel veel extra kosten voor uw weg. Denkt u bijvoorbeeld eens aan de kosten van een makelaar of de kosten die u krijgt wanneer u reclame maakt voor uw huis. Ook heeft u geen dubbele lasten meer en zorgen over het huis. U kunt dus binnen 1 week helemaal klaar zijn en u hoeft er niet meer over na te denken. Dit is een reden waarom veel mensen kiezen om het huis op te laten kopen.
Geld verdienen met vastgoed 2021 Verbouwkosten.
Je koopt en verkoopt het met hopelijk winst, eventueel na een verbouwing. Deze vorm van vastgoedhandelaren/ projectontwikkelaars/ flippers zorgt al sinds mensenheugenis voor rijkdom van mensen die dit succesvol aanpakken. Direct en indirect rendement. Met optie kopen en verhuren profiteer je van direct en indirect rendement. Het directe rendement krijg je door verhuurinkomsten en het indirecte rendement komt wanneer het pand ooit verkocht wordt. Deze optie is feitelijk een afgeleide van de eerste want feitelijk doe je hetzelfde als optie 1 alleen verhuur je de woning en dan nog voor 1 of meerdere jaren. Ooit zal hij weer verkocht worden. Deze 3e optie financieren is wat minder bekend maar nu banken lastiger geld lenen aan woningkopers kun zelf leningen verstrekken met daarop een rente. Deze rente is je rendement en moet natuurlijk in verhouding staan tot het hoge risico dat je loopt. De verbouwing financieren doen kan wel maar valt vaak niet onder de hypotheek.
De Huiskoper lonkt naar duizenden verloederde woningen via. Antwerpen Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. Wonen Opkoper wil nu ook eigenaars in Antwerpen doen nadenken over verkoop van leegstaande huizen. De Huiskoper lonkt naar duizenden verloederde woningen via folder. s de huisopkoper. De eigenaars van een tweeduizendtal leegstaande en verkrotte huizen en appartementen in Antwerpen krijgen dezer dagen een folder in de bus met het aanbod om hun woonst van de hand te doen. Volgens de vastgoedhandelaars achter de actie is het opkopen van verloederde panden in de stad een groeiende business en helpen zij mee aan het leefbaarder maken van een buurt.
Havana Jeroen Guliker Google Boeken.
Huis opkopen Gratis en vrijblijvende taxatie snelhuisverkopen.nl.
En dat is niet alles. De taxatie, de makelaars, de notariskosten en alle andere kosten zijn voor onze rekening. Wij bieden u een compleet pakket en u kunt rekenen op onze professionele afhandeling. Hierdoor bent u verzekerd van succes en staat u straks met een goed gevoel bij de notaris om het netto afgesproken bedrag te ontvangen. Neem contact met ons op. Geheel gratis en vrijblijvend komen wij bij u langs om de situatie te bespreken en uw woning te taxeren. Binnen 2 werkdagen daarna krijgt u van ons het beste bod op uw woning. In de regel bieden wij 75 tot 85 procent van de waarde. Zodra we overeenstemming hebben over de prijs wordt de dag van overdracht met u besproken en gaan we aan de slag om alles administratief af te handelen. Met onze snelle en professionele handelswijze heeft u zelf geen werk noch kosten aan de verkoop van uw woning. Met ons als uw partner wordt uw huis opkopen geen ellenlang proces maar een fluitje van een cent. Weg met die onzekerheid en stress die veelal hand in hand gaat met de verkoop van een woning.
Makelaar wil ons huis eventueel opkopen Kassa.
Hallo allemaal, kan iemand mij misschien antwoord geven op het volgende? we willen een huis gaan kopen maar hebben een beetje angst dat we ons huis niet echt snel kwijt zullen raken, nu wil de verkopende makelaar eventueel ons huis opkopen. weet iemand wat hier de regels voor zijn? ik bedoel is er meestal een percentage wat een makelaar geeft, ik heb nl al wel iets gevonden dat een makelaar dan maar 90% geeft van de exucutiewaarde. dank je wel alvast voor de antwoorden. 12782 15 Rapporteer. Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten. Tijd / Kwaliteit. door verwijderd 7 okt. 2007 om 0952.: 0 Antwoorden / 0 Vragen. Het lijkt mij vanzelfsprekend dat de verkopende makelaar niet het volle pond zal willen betalen en mogelijk zelfs misbruik maakt van jullie situatie. Uitgangspunt blijft echter de vraagprijs. Als die ook door deze makelaar is geadviseerd dan vind ik het een vreemde constructie omdat hij dan vooraf rekening heeft kunnen houden met zijn mogelijke koop.

Contacteer ons