Meer resultaten voor notaris

   
 
notaris
 
Notaris Wikipedia.
Mede doordat een notaris openbaar ambtenaar is en een monopolie bezit op het verrichten van een aantal rechtshandelingen, dient zich ook de vraag aan in hoeverre een notaris zich in zijn ambt kan en mag laten leiden door zijn persoonlijke opvattingen of overtuigingen, of door commerciële overwegingen.
Notaris.be. icon-calculate. icon-adressbook.
Wat betaal je bij de notaris? Hoe word je notaris? Hoe je notariskantoor kiezen? Waarom ben je soms verplicht om naar een notaris te gaan? De notariële akte: meer dan een overeenkomst. Een akte op afstand ondertekenen. Niet tevreden over je notariskantoor. De notaris en zijn medewerkers. 5 cliché's' over de notaris ontkracht. De notaris: de juridische huisdokter voor je erfenis! Het leven en zijn risico's: Hoe kan de notaris helpen om ze te beperken? De notariële instellingen. De notaris en je persoonlijke gegevens. Reglementen en wetgeving. Klik hier om de rekenmodule te testen. eStox, uw beveiligde digitale effectenregister. IMMO Ga rechtstreeks naar een vastgoedaanbod. Izimi, je digitale kluis StartMyBusiness ADRESBOEK PUBLICATIES REKENMODULES MyBox Nieuws. 19 juli 2021 Een bedrijf oprichten: welke stappen moet je ondernemen? 16 juli 2021 Onze brochure Een testament opstellen in een nieuw jasje! 13 juli 2021 Wet Breyne die bouwheren beschermt viert zijn 50ste verjaardag! Een bedrijf oprichten: welke stappen moet je ondernemen? 19 juli 2021. Het antwoord in onze nieuwe Notaristip! Klaar om je eigen onderneming op te richten? Ondernemen kan je met of zonder vennootschap doen.
Europees e-justitieportaal.
Een beoefenaar van een juridisch beroep vinden. Zoek een notaris in de hele EU op basis van locatie, gesproken taal en/of naam. Algemene informatie en voorwaarden. Per 1 februari 2020 is het Verenigd Koninkrijk geen lid van de EU meer.
Notas Geassocieerde notarissen te Gent en Ledeberg.
Notas is een onafhankelijk notariaat met dienstverlening aan zowel burgers, rechtspersonen, professionelen als institutionele partijen. Onze associatie bundelt de kracht en de expertise van 6 notarissen.: Jean De Groo, Christian Van Belle, Jeroen Parmentier, Sofie Van Oost, Petra François Charlotte Tomme.
Vos Reijntjes De Pagter Oog voor uw verhaal.
Als notaris zijn wij aanwezig op belangrijke momenten in het leven van mensen. Het vertrouwen dat wij krijgen is kostbaar en waardevol en geeft ons de energie om die extra stap te zetten. Wij zijn Vos Reijntjes De Pagter notarissen, wat is uw verhaal?
Dirk CUYPERS Notaris te Antwerpen. icon-calculate. icon-home. icon-home.
Notaris Bart van Opstal, woordvoerder van Notaris.be: Het feit dat jonge kopers minder actief waren in de provinciehoofdsteden is een aandachtspunt. We merken in onze dagelijkse praktijk dat het voor vele jonge koppels geen evidente zaak is om een betaalbare woning te vinden in het centrum van de stad.
Notariskosten: wat mag u verwachten? DVV verzekeringen.
Mijn Consulent: Vind een consulent MyDVV. Zelfstandigen en KMO's.' Bekijk alle resultaten. Kies een resultaat of bevestig uw zoekactie via de enter button. Notariskosten: wat mag u verwachten? Vind de kredietoplossing die u nodig hebt. Alle artikels over hypothecair krediet. Notariskosten: wat mag u verwachten? Waaruit bestaan de notariskosten? Overweegt u de aankoop van een grond, huis of appartement? Weet wel dat de vraagprijs van de verkoper niet de enige kost is waarmee u moet rekening houden. De notariskosten komen er altijd bovenop. Maar waaruit bestaan die? We zetten alles op een rij. Slechts een klein deel voor de notaris.
Contacteer Notarissen De Clercq Callaerts.
Fietsers of voetgangers laten we uiteraard niet in de koude of de regen staan. Afspraken voor inlichtingen zullen wij, in de mate van het mogelijke, vervangen door een uitgebreid telefoongesprek met de notaris. Uiteraard kan dit worden aangevuld met een nieuwe afspraak wanneer de situatie dit toelaat.
Tiberghien Kan ik nog schenken voor een Nederlandse notaris?
Merk op dat voor de vertegenwoordiging van de schenkers in principe een authentieke volmacht vereist is. Dit houdt in dat de schenkers in principe toch voor een Belgische notaris moeten verschijnen om de volmacht te laten verlijden, omdat een verplaatsing naar de Nederlandse notaris niet tot de mogelijkheden behoort.

Contacteer ons